Communicatie

Gids voor Oost-Vlamingen 2014

De Gids bevat de provinciale dienstverlening in trefwoorden, een voorstelling van de provincieraad en de deputatie, een overzicht van de administratieve diensten en de provinciale scholen.

Tijdschrift Oost-Vlaanderen Informeel

Het magazine Oost-Vlaanderen Informeel biedt aantrekkelijke artikels in een frisse lay-out. Blijf maximaal op de hoogte en neem hier een gratis abonnement.

De Provincie op de regionale tv

Ook in 2016 zetten het provinciebestuur Oost-Vlaanderen en de regionale zenders AVS en TV OOST hun samenwerking verder.

Persberichten

Elektronische nieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van het provinciale beleid? Schrijf je dan zeker in op één of verschillende van onze thematische elektronische nieuwsbrieven. Voor het meest recente nieuws uit de Provincie over de diverse sectoren heen, lees je de algemene e-nieuwsbrief. Deze bevat bovendien een handige activiteitenkalender.

Voorstellingsfilm

De Provincie Oost-Vlaanderen lanceerde eind 2013 een nieuwe bedrijfsfilm en een nieuwe brochure 'Voor ieder van ons'.

Bezoeken

Het provinciehuis staat open voor iedereen. Op weekdagen (tijdens kantooruren) en elke eerste zaterdag van de maand worden er gratis rondleidingen voor groepen georganiseerd.

Toegankelijke communicatie

De Provincie wil werken aan communicatie in toegankelijke taal en wil die communicatie beter afstemmen op de noden van specifieke kansengroepen, namelijk personen met een handicap, anderstaligen, ouderen, slechtzienden, laaggeletterden, ... Daarom werd een interne werkgroep opgericht.