Steunpunt sociale planning en netwerking

Beleidsplanning en -beleidsevaluatie: hoe begin je er aan?

Top

Geen tijd om jouw gemeente statistisch in kaart te brengen? Onzeker over hoe je cijfers moet interpreteren? Geen idee waar dat nieuwe kinderdagverblijf moet komen?

Begeleiding op maat!

Top

Klop met je planningsbehoeften aan bij het Steunpunt Sociale Planning. Wij bezorgen je de gevraagde cijferreeksen of gaan samen met jou op zoek naar een antwoord op jouw vraag. Gedetailleerd, maar ook genuanceerd. En met begeleiding op maat.

Contact

Team sociale planning en netwerking
tel.09 267 75 15
socialeplanning@oost-vlaanderen.be

Oostvlaanderen.incijfers

'Oostvlaanderen.incijfers' is een digitaal instrument dat je als gebruiker in staat moet stellen om op een heel snelle manier relevante cijferreeksen over Oost-Vlaanderen en haar bevolking te raadplegen. In enkele muisklikken kan je cijfertabellen, grafieken en kaarten opmaken. Je kan deze tabellen, kaarten,… gemakkelijk exporteren en opslaan in word, excel, powerpoint,… waar verdere bewerkingen mogelijk zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding onderaan deze pagina of surf meteen naar de website via onderstaande link.

Maatwerk

Nood aan specifieke gegevens? gedetailleerde kaarten nodig? Wij leveren ook maatwerk. Lees hier meer over.

Samen aan de slag

Hulp nodig bij de interpretatie van statistieken? Graag begeleiding bij je planningsproces? Lees meer hier.

Ontdek ons ruimer aanbod

Zie je wel iets in een regionale aanpak? Afstemmen met andere spelers? Het draagvlak voor je lokaal sociaal beleid vergroten? Lees hier meer over.

Regionaal WelzijnsOverleg (RWO)

Het Regionaal Welzijnsoverleg (RWO) is jouw netwerkpartner. Het RWO neemt initiatieven om de welzijns- en gezondheidsactoren in jouw regio samen te brengen.

Wie is wie

Nieuwsflash sociale planning en netwerking